Mammoth day 8

Na wakker te worden met een flinke koppijn, hebben we besloten om naar een natuurlijke hottub te gaan ergens midden in de woestijn. Na een uur te lopen komen we met een paar Amerikanen aan. Er wordt overal gewaarschuwd voor gevaarlijk chemicaliën en plotselinge temperatuur veranderingen. Maar het is zo ernorm mooi, dat we besluiten om er toch in te gaan. We zien overal bubbels en warm water, bij de instap is het water nog koud en er stroomt koud water. Als je iets verder het water in gaat, merk je allerlei verschillende stromen, zowel warm als koud. Het is te mooi om waar te zijn. Als we lekker aan het chillen zijn, zoals waarschijnlijk de indianen ook altijd deden. Zien we 2 grote roofvogels boven de vallei zweven.

Het is allemaal net een droom, na een paar biertjes biedt één van de Amerikanen Jason aan om bij hem te slapen hij heeft toch genoeg ruimte in zijn huis. Na een lange hike terug naar de auto besluiten Julian en ik, pas op de volgende dag te gaan rijden. We zijn allebei al erg moe en willen niet meer rijden.

Tags: