Mammoth day 9

S’ochtends vroeg besluiten we dus om naar Jason te gaan, hij woont vlakbij squaw valley. Alleen moeten we eerst nog het hotel uit zien te komen, waar we niet helemaal legaal verbleven zijn. Dus we doen net alsof we de piste op gaan en Julien betaalt wel gewoon voor de kamer, dus Julien kan mijn spullen mee nemen naar de Auto. En ik betaal hem even later de helft terug van wat hij betaalt heeft. Eerst brengen we Jonas Emery nog even naar een autoverhuurbedrijf.


Op de weg naar Squaw valley, komen we langs lake tahoe. De kleuren van het meer zijn zo mooi, ik krijg al een vette summer Feeling. Wouw wat is het hier toch mooi. Eenmaal bij Jason aangekomen, zien we pas echt hoe groot zijn huis is. Damn dit zie alleen in de video’s, bij de uitgang van onze logeerkamer staat er zelfs een hot tub buiten in de tuin. De Amerikanen nemen namelijk niet zomaar met iets genoegen.

Die avond besluiten we te gaan eten in het luxe Sushi Retaurant waar Jason chef is. Helaas houdt ik na mijn trip naar Zuid Korea van afgelopen winter niet meer zo van dit voedsel en ben lekker Japanse Saporro aan het drinken samen met Saké die we de hele tijd van Mike, de chef kok krijgen. Als we daarna terug rijden naar Jason zijn huis worden we aangehouden door de politie. Julien heeft afgelopen winter al een paar dagen vast gezeten in de bak voor Drunken Driving, dus ik begin het ergste te vrezen.

De agent vraagt me voor de papieren en ik vraag hem wat ik verkeerd gedaan heb. Hij verteld me dat ik door een stop board ben gereden zonder te stoppen. Dus ik vertel hem dat ik helemaal geen stop board heb gezien. Na een beetje slap te lullen, mag ik gaan zonder dat de agent me controleert op alhocol, wat een mazzel zeg. Anders was trippie naar de States zeker langer geweest.

Na deze ervaring ben ik vroeg gaan slapen om de volgende dag vervolgens weer vanuit Reno op het vliegtuig te stappen naar San Fransisco.

Tags: