Alaska the last frontier 2009

Op de 7e is het zover, ik vlieg naar Valdez in Alaska om mijn stage voor de Johan Cruijff university van mijn 3e jaar af te ronden. De stage plaats is een heli ski en snowboard Bedrijf namelijk h2o guides. Deze stage gever was erg enthousiast om iemand te vinden die marketing en sales in Europa op te pakken. Dus vanaf nu ben ik “Marketing Director of Europe”. Niet slecht voor een stage dus.

Ik heb al 2 en een halve maand ontzettend lekker gesnowboard in Arlberg, ook hier heb ik besloten dat ik dit gebied nog een keer wil bezoeken. Ik ben hier nog niet klaar, de lijnen zijn erg uitdagend en er zit veel variatie in het terrein.

De vlucht is ontzettend lang, ik vlieg van Amsterdam naar Chicago, van Chicago naar Phoenix, van Phoenix naar Anchorage en nu zo direct van Anchorage naar Valdez. Vannacht heb ik in het Anchorage Youth Hostel even een paar uurtjes geslapen, om nu dus mijn vlucht te vervolgen.

Uiteindelijk duurt dit hele grapje me ongeveer 30 uur. De vlucht ging onder andere over Groenland, deze bestemming heb ik nu toegevoegd aan mijn verlanglijstje om te hiken en snowboarden.

De vlucht naar Valdez is erg unreal, de bergen en de zee zijn zo ontzettend mooi. Het is net of ik hallucineer, ongelovelijk!

“ongeveer 15000 miles en 30 uur verder!”

Valdez Harbour

One of my favorites mountains: Sugar Loaf

The view from Valdez

The view from Valdez

<iframe src=”http://player.vimeo.com/video/3137093?byline=0&amp;portrait=0&amp;color=8ECBF4″ width=”620″ height=”497″ frameborder=”0″></iframe><p><a href=”http://vimeo.com/3137093″>Flight Anchorage to Valdez</a> from <a href=”http://vimeo.com/user1085907″>Bas Elhorst</a> on <a href=”http://vimeo.com”>Vimeo</a>.</p>
Tags: