Earthquake

Een aardbeving verder en heel wat werk achter de rug, de chopper is ook eindelijk aangekomen. De aardbeving was behoorlijk heftig, 4 op de schaal van richter. Misschien dat het wat met de vulkaan te maken heeft. Het blijft in ieder geval spannend hier. Laten we maar zeggen dat de sneeuw in ieder geval goed gesetteld is.

Het heeft hier 6 foot gesneeuwd, dus er ligt aardig wat dikke Fluff. Gister avond hadden we een etentje bij Dean en Karen de eigenaren van H2O. Super leuk, het was erg gezellig en er was lekker eten. Dean heeft een Husky Malamute, zo een hond dus, die beesten zijn echt zo mooi. Deze was zwaarder dan mij, dat is nog eens een hond.

Toen iedereen naar huis ging, vroeg Dean of ik nog even bleef om wat foto’s te kijken. Boeia, wat een bizarre bergen hier. Uiteindelijk heeft Dean me naar huis gebracht met zijn persoonlijke sneeuwruimer om de hond op zijn Amerikaans uit te laten vergezeld met een biertje. Cowboy style!! Wilde verhalen met veel grote dieren verder hebben we nog wat in de Pipeline gedronken.

Tags: