3rd place in Jasna in Freeride world tour qualifier

De afgelopen week was ik in Slowakije voor de Freeride world qualifier stop in Jasna, Slowakije. Het was een weekje met gevoels temperaturen van min 30 graden, corrupte politie, zware ongelukken en vooral veel fun zijn we weer terug in St. Anton.  Slowakije heeft mooie peaks waar de sneeuw zelfs op de steilste rotsen blijft plakken. De tour was één dag uitgesteld vanwege het slechte zicht,  op de 2de dag vond de competitie plaats in halfbewolkte omstandigheden. De lijn die ik gereden heb vanaf de Chopok was niet al te technisch maar vloeide goed. Nu eens kijken of we een startplaats in Lenzerheide kunnen bemachtigen. Check de results hier.


A close up from the competition face


The weather was coming in and out, it kept the tension up high

A little action
A little ollie over some rocks.


Getting to hear to good news


A solid third place

Tags: